GOLDIE TOURS - MC-REJSER I SYDAFRIKA

 

Sydafrika er et fantastisk land at opleve på en motorcykel rejse – og drømmer du om store vidder, bjerge, spændende kurver og snoede veje, så vil du her blive positivt overrasket, for du får alle dine ønsker indfriet.

Sydafrika byder på adskillige bjergpas og snoede kystveje gennem frodige landskaber og helt enestående natur. Du finder sågar det Afrikanske svar på Route 66. Sydafrika har nemlig sin helt egen 62-Route, som går gennem semi-ørkenen Karoo. Den er til og med verdens længste vinrute...! Én af verdens ti mest spektakulære kyststrækninger, Chapman's Peak Drive kan også opleves. I tillæg kan du nyde fremragende vine og god mad og møde en venlig smilende befolkning - og utallige motorcykel entusiaster.

Kombiner fx en motorcykelrejse med safari og imponerendes naturoplevelser – og oplev BigFive i safari naturreservat, lær at ride på struds, se drypstenhulerne i Oudtshoorn og kryds Storms River i Tsitsikamma Prøv også verdens højeste bungy jump over Bloukrans Bridge - 216 m i frit fald, sejl på Knysna lagune og slap af ved det varme Indiske Ocean. The mother City, Cape Town, som ligger for foden af Table Mountain er alles yngling. Her finder du et bredt udvalg af gode restauranter og mange hyggelige caféer.

Sydafrika vil byde dig på et væld af seværdigheder og helt unikke oplevelser. Du kan på en motorcykelrejse eller på en heldags MC-tur være heldig at opleve både pingvin og struds på din vej, ex til Cape Point. En flok hvaler kan boltre sig i Oceanet mens du køre forbi, eller du øjner en græssende zebra og en flok aber hoppe rundt i træerne... SE HER

Sydafrika er en motorcykel nation, og du vil finde motorcykel-entusiaster overalt.

 

Vi glæder os til at give dig uforglemmelige oplevelser..!